marți, 20 decembrie 2011

Sa fim!

 Si acum traim perioada in care trebuie sa fii mai bun. Cu  regret o spun ca am ajuns sa ne aratam compasiune o singura data pe an si atunci doar pentru ca trebuie si nu ca am avea vreo dorinta de a face acest lucru. 
 Sa fim..a devenit deja ceva doar de suprafata, de fatada, tratat cu o superficialitate cruda, nedandu-ne seama  ca in spatele acestor cuvinte se ascund infinite lucruri mizere, care ne alcatuiesc din ce in ce mai mult viata si ne reprezinta, ne formeaza caracterul..E trist ca nu vrem  sa fim cu adevarat, nu vrem sa facem parte din ceva constructiv, care tine pentru vesnicie.Daaa..tot la aceasta lume morbida ne rezumam si o lasam sa ne polueze mintea cu tot felul de lucruri perverse, rele, placeri si  bucurii de o clipa. 
 Mereu am crezut si inca vreau sa cred ca se poate trai la un nivel inalt de fericire, dragoste, bunatate..si pentru a putea da viata la intensitate maxima acestor sentimente trebuie sa incercam  sa vream cu adevarat SA FIM!

12 comentarii:

  1. Amin!
    Nu suntem buni doar o data pe an, ci de 2 ori : de Craciu si de Pasti.
    Intr-adevar se poate trai sfant si sa te bucuri din plin de aceasta!
    Iti doresc toate cele bune. Ramai cu El scumpa mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca magia acestei sarbatori, a nasterii Mantuitorului sa va aduca multa pace, caldura sufleteasca si bucurie. Hristos s-a nascut! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fi sau a nu fi?...
    Nu poti fi un an intreg egoist, rautacios, arogant, iar de sarbatori sa devii altfel. Vei fi la fel cum ai fost tot anul.
    Si nu poti fi un an intreg altruist, bun, ingaduitor, sincer, iar de Sarbatori sa nu fii.
    Cum esti de obicei, asa vei fi si de sarbatori.
    Singura sansa sa te schimbi: sa te intalnesti cu Isus Hristos cel ce-a coborat pe pamant si s-a nascut in iesle si despre care ar trebui sa vorbim de aceste sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da..asta am vrut si eu sa spun prin ceea ce am scris, dar vad ca nu prea am reusit;))
    Multumesc pentru ca ai facut aceasta adaugare, Alin:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai perfecta dreptate.
    Trebuie sa fim buni, indiferent de ceea ce este in jur, de oameni, de necazuri, de triste povesti...

    http://smilebox.com/playBlog/4d6a67354d7a51794e54453d0d0a&blogview=true

    Sarbatori linistite !
    Craciun fericit si un an nou plin de impliniri

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba ai reusit. Eu am am incercat sa fac o sinteza a ceea ce a scris tu, in alte cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Incercam stangaci sa ne acoperim greselile primului Craciu, cand nu am stiut sa oferim Domnului nostru decat o iesle. Ba inca uneori impopotonam ieslea ca sa arate mai a camera de oaspeti. Incercam sa ne revansam cumva prin motto-ul: "De craciun, fi mai bun!". Dar suntem exact la fel. Ne mandrim cu putinul pe care il dam Domnului. Foarte bine ai subliniat...El merita mai mult :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc din inima!>:D<
    Si da! El merita, dar nu mai mult,ci totul!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nimic nu poate fi mai bun pentru sufletul omenesc decat dorinta de a face bine . Asta trebuie sa fie o preocupare intrata in reflex . La multi ani , Adelina !

    RăspundețiȘtergere
  10. Îi sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
    I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
    *Dacă doriți să tratați boala canceroasă.
    Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere