sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Dincolo de toate

 " Eu socotesc ca suferintele din vremea de acum nu sunt vrednice sa fie puse alaturi cu slava viitoare, care are sa fie descoperita fata de noi."
                                                                                                                          Romani 8:18


  Intr-adevar! E insuportabil de greu sa poti supravietui in aceasta lume, vrand sa fii placut Domnului si nu oamenilor. Oricum, El a devenit pentru  majoritatea dintre noi ceva inexistent, banal.
  Daca am ales sa fim ai Lui, o consecinta a acestei alegeri este..suferinta pentru El din partea oamenilor.  Da..sunt multe de suportat: batjocuri, la adresa noastra, dar si la adresa scumpului nostru Domn, suntem ignorati si priviti cu inferioritate de cei din jurul nostru, ca si cum am  facut cel mai grav lucru daruindu-ne Lui. Acestea sunt doar cele mai..evidente lucruri, nu toate de care trebuie sa avem parte pentru ca nu am ales sa fim " ca lumea", implicandu-ne in numeroase distractii temporare, in presupusele relatii de prietenie " pe viata", de fapt, nu am dorit pacatul, care pentru oamenii de azi este cel mai ravnit si consumat "bun" al lumii.
 Eu spun ca merita, merita fiecare secunda de durere, pentru ca dupa aceea sa gustam din plin din  dulcea mangaiere a Lui, merita caderea, pentru ca El sa ne ridice, duios si sa ne poarte pe bratele-I puternice, merita plansul, pentru ca , la sfarsit, El sa ne stearga  orice lacrima din ochii nostri, si sa ne umple inimile de o nespusa si vesnica bucurie.
  Deci, indrazniti! Iubitul Domn , atunci cand a fost pe pamant, a biruit lumea! Putem si noi, totul in El, care ne intareste! Trebuie sa ducem lupta cea buna , la sfarsit, iesind biruitori alaturi de Salvatorul nostru!

15 comentarii:

 1. Nu vad alta iesire din marasmul in care ne scaldam , decat sa ne ascultam unii pe altii ...si sa ne ma si auzim unii pe ceilalti . Apoi , totul este simplu !

  RăspundețiȘtergere
 2. Hello! My first visit, will visit you again. Seriously, I thoroughly enjoyed your posts. Congrats for your work. If you wish to follow back that would be great I'm at http://nelsonsouzza.blogspot.com
  Thanks for sharing!

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar daca a fost ultima ta postare , ai fost si vei ramane un inger in amintirea noastra.
  De acolo de unde esti , din Ceruri , ai grija de persoanele dragi tie si nu uita ca ne rugam pentru tine. Ai fost si vei ramane o puternica luminca in viata tuturor celor care te-au cunoscut !

  RăspundețiȘtergere
 4. nu te voi uita niciodata:(.. ai fost o prietena adevarata si am invatat atat de multe de la tine:(... te iubesc draga mea :(:(( >:D<

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu gandeam ca o sa vizitez blogul tau, iar tu nu vei mai fi aici sa imi raspunzi...:((

  RăspundețiȘtergere
 6. "Am vreo dorinta pe pamant ce ar umbri speranta mea
  Ce m-ar retine-n acest loc unde nimic nu va dura?"

  RăspundețiȘtergere
 7. Si cum trecut-a o jumatate de an..
  Ade, iubita.
  27.10.2012!

  RăspundețiȘtergere
 8. Vezi ca ai un premiu uite aici :http://tania-scurtu.blogspot.ro/2012/11/special.html

  ***
  Pe unde te-ai pierdut, mi-e asa de dor de gandurile tale!

  RăspundețiȘtergere
 9. Salut!
  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
  Un an nou fericit iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 10. si noua ne este dor de ea..tania-sofia.
  dar nu mai e aici- a plecat mai devreme Acasa.

  RăspundețiȘtergere
 11. Ma intorc mereu aici cu nostalgie. Ahhh, ce scurta ni-i viata. Nu e decat un pas spre vesnicie.

  RăspundețiȘtergere
 12. Ah, cata durere!
  si a trecut aproape 1 an.
  Kristallherz, cat ma bucur sa vad ca cineva o mai poarta in aducere aminte!
  multumesc!
  daca ai sti cat de mult face asta!
  ramai binecuvantat.

  RăspundețiȘtergere
 13. Bine te-am gasit! Se pare ca inspiratia m-a lovit pe blogul meu de asa natura incat sa imi denumesc "casa" "Firimituri de ganduri" :D Bineinteles, fara sa stiu ca mai exista vreun blog cu aceasta denumire. Gand la gand cu bucurie asadar :)

  RăspundețiȘtergere