marți, 20 decembrie 2011

Sa fim!

 Si acum traim perioada in care trebuie sa fii mai bun. Cu  regret o spun ca am ajuns sa ne aratam compasiune o singura data pe an si atunci doar pentru ca trebuie si nu ca am avea vreo dorinta de a face acest lucru. 
 Sa fim..a devenit deja ceva doar de suprafata, de fatada, tratat cu o superficialitate cruda, nedandu-ne seama  ca in spatele acestor cuvinte se ascund infinite lucruri mizere, care ne alcatuiesc din ce in ce mai mult viata si ne reprezinta, ne formeaza caracterul..E trist ca nu vrem  sa fim cu adevarat, nu vrem sa facem parte din ceva constructiv, care tine pentru vesnicie.Daaa..tot la aceasta lume morbida ne rezumam si o lasam sa ne polueze mintea cu tot felul de lucruri perverse, rele, placeri si  bucurii de o clipa. 
 Mereu am crezut si inca vreau sa cred ca se poate trai la un nivel inalt de fericire, dragoste, bunatate..si pentru a putea da viata la intensitate maxima acestor sentimente trebuie sa incercam  sa vream cu adevarat SA FIM!

10 comentarii:

 1. Amin!
  Nu suntem buni doar o data pe an, ci de 2 ori : de Craciu si de Pasti.
  Intr-adevar se poate trai sfant si sa te bucuri din plin de aceasta!
  Iti doresc toate cele bune. Ramai cu El scumpa mea!

  RăspundețiȘtergere
 2. Fie ca magia acestei sarbatori, a nasterii Mantuitorului sa va aduca multa pace, caldura sufleteasca si bucurie. Hristos s-a nascut! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 3. A fi sau a nu fi?...
  Nu poti fi un an intreg egoist, rautacios, arogant, iar de sarbatori sa devii altfel. Vei fi la fel cum ai fost tot anul.
  Si nu poti fi un an intreg altruist, bun, ingaduitor, sincer, iar de Sarbatori sa nu fii.
  Cum esti de obicei, asa vei fi si de sarbatori.
  Singura sansa sa te schimbi: sa te intalnesti cu Isus Hristos cel ce-a coborat pe pamant si s-a nascut in iesle si despre care ar trebui sa vorbim de aceste sarbatori.

  RăspundețiȘtergere
 4. Da..asta am vrut si eu sa spun prin ceea ce am scris, dar vad ca nu prea am reusit;))
  Multumesc pentru ca ai facut aceasta adaugare, Alin:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai perfecta dreptate.
  Trebuie sa fim buni, indiferent de ceea ce este in jur, de oameni, de necazuri, de triste povesti...

  http://smilebox.com/playBlog/4d6a67354d7a51794e54453d0d0a&blogview=true

  Sarbatori linistite !
  Craciun fericit si un an nou plin de impliniri

  RăspundețiȘtergere
 6. Ba ai reusit. Eu am am incercat sa fac o sinteza a ceea ce a scris tu, in alte cuvinte.

  RăspundețiȘtergere
 7. Incercam stangaci sa ne acoperim greselile primului Craciu, cand nu am stiut sa oferim Domnului nostru decat o iesle. Ba inca uneori impopotonam ieslea ca sa arate mai a camera de oaspeti. Incercam sa ne revansam cumva prin motto-ul: "De craciun, fi mai bun!". Dar suntem exact la fel. Ne mandrim cu putinul pe care il dam Domnului. Foarte bine ai subliniat...El merita mai mult :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumesc din inima!>:D<
  Si da! El merita, dar nu mai mult,ci totul!:)

  RăspundețiȘtergere
 9. Nimic nu poate fi mai bun pentru sufletul omenesc decat dorinta de a face bine . Asta trebuie sa fie o preocupare intrata in reflex . La multi ani , Adelina !

  RăspundețiȘtergere