miercuri, 30 noiembrie 2011

Regasita!

.."Si parca nu mai avea timp de ganduri adanci.Numai rareori, cand singura fiind zabovea in fata oglinzii-privirea obosita o trimitea cu gandul mai adanc decat in apele dreptunghiului care-i reflecta chipul, in interiorul tulbure al fiintei ei...inca mai credea ca totul depinde de taria, de dorinta ei, de ambitia si de inteligenta proprie...Faptul ca ratase primul examen, cu toate ca invatase la fel de mult ca si colega ei, iar aceasta il luase cu nota maxima..era insuportabil! Se mira de ea insasi ca nu o durea atat de mult pierderea examenului, cat faptul ca nu exista nimeni caruia sa-i impartaseasca trairile ei, absolut nimeni!
 Sunt anumite clipe grele ale vietii in care izbucneste inauntrul fiecaruia nevoia de a avea pe cineva alaturi. Cu astfel de clipe se confruntase atunci, insa toti, chiar si aceia care marturisisera ca ar fi in stare sa faca orice pentru ea, toti erau departe, indiferenti, preocupati doar de propriile lor "examene"...
 De ce nu-si punea frau izvorului de lacrimi care tasnea din inima ei , spunandu-si in gand, daca nu avea curaj cu voce tare:"Singura trebuie sa ma ridic..singura trebuie sa merg mai departe? De ce?" Si aici nu era vorba doar de un simplu examen pierdut: era insusi examenul vietii ei. Ea era infranta si de data aceasta avea nevoie de altcineva sa o ridice..Dar de cine?"
 Stia cine!..Nu era prima data, mai cazuse si El a fost acolo, a luat-o de mana si a ridicat-o!
 Off..degeaba cauta la oameni..sunt ca si ea..raman fara resurse..avea nevoie de El! poate mai mult decat isi inchipuia. Ahh..atat de dezamagita ca a incercat ea  prin propriile puteri totul..cat gresise!!!
" Doamne, erai mai aproapte decat credeam..mereu ai fost aici.. iarta-ma!"
 S-a regasit!
 Te-a regasit!

6 comentarii:

 1. foarte fain scrii:)Domnul sa te binecuvanteze!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca stiu ce vrei sa spui. E ceva real si resimtit de mine. Ma bucur ca are un happy-end.
  Fii binecuvantata scumpa mea si iti doresc multa inspiratie. Sper sa ne bucuri curand cu alta postare! :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai primit un mic premiu aici:
  http://lavii-osperanta.blogspot.com/2011/12/cand-esti-singur.html
  sper sa-ti placa >:D<

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc, draga Lavi>:D<
  Multumesc tuturor pentru minunatele voastre ganduri:* Fiti binecuvantati!>:D<

  RăspundețiȘtergere