duminică, 19 iunie 2011

Despre dragoste..

  "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, dragostea nu pizmuieste, dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata!" 1 Corinteni 13: 4-8
  Ceea ce m-a determinat sa scriu despre dragoste sunt aceste imagini  care transmit atat de multe ,dar , in special, imi transmit acest  pur sentiment de dragoste de care nu pot si nu vreau sa ma satur niciodata! Vreau sa iubesc mai mult in fiecare zi, sa iubesc mai curat ..
 Dragostea te face fericit, te schimba intr-un mod inexplicabil si neinteles de cei din jur.Este un pretios dar dat de un pretios Dumnezeu. Este atat de speciala, unica incat "apele cele mari nu pot sa o stinga si raurile n-ar putea sa o inece." 
 Dragostea arata omului cum trebuie sa fie, il modeleaza dupa puritatea si bunatatea ei. Dragostea nu este o lupta, dar este ceva pentru care merita sa lupti!


Ii multumesc lui SunLoVeR pentru magnificile fotografii! 
8 comentarii:

 1. Multumesc mult, draga prietena! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru nimic, drag prieten! >:d<
  Ramai in dragostea Lui!:)

  RăspundețiȘtergere
 3. adevar pur..:X
  Dumnezeu e dragoste, dragostea este totul!

  RăspundețiȘtergere
 4. foarte frumos ,imi place enorm! insa imi e greu sa accept ideea de (D)dumnezeu oricat as incerca

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu iti cer sa accepti nimic, Vlad..doar bucura-te de postare!:)

  RăspundețiȘtergere
 6. O farama de adevar :) Cu timpul Dragostea va capata un sens mult mai larg si vei descoperi ca in fiecare zi va exista un lucru care sa izvorasca dragoste. Trebuie doar sa-l vezi! te pup :*

  RăspundețiȘtergere
 7. "Daca nu L-am iubi mai intai pe El, nu am avea puterea sa dam din tot launtrul nostru unul altuia iubirea care seamana cu cea divina si sa credem totodata ca aceasta iubire prin forta dragostei Lui-va dainui VesniC."..

  RăspundețiȘtergere
 8. Iti multumesc,Lav!:) Minunat ce ai scris tu aici!>:D<

  RăspundețiȘtergere