sâmbătă, 11 iunie 2011

Desertaciune...

 Off cata indiferenta...satula de lume, satula de lucrurile din ea! Vreau Cerul mai mult ca oricand!
 Atata falsitate.Ne batem cu pumnii in piept si spunem ca suntem buni, ca ne pasa de cei din jurul nostru..doar minciuni..doar vorbe goale..Spunem ca vrem o lume mai buna, dar nu facem nimic in aceasta privinta.Credem ca toate lucrurile se vor rezolva singure, fara nicio implicare din partea noastra..Si toate aceste lucruri pentru ce? Pentru o viata buna pe acest pamant trecator, in acesta lume amagitoare?Nu..sunt satula..
 Am devenit atat de indiferenti, atat de mediocrii incat nu ne dam seama.Unde este dragostea, blandetea, rabdarea?? Ne multumim doar cu resturi, doar cu gunoaie si am uitat ca Cerul este cel mai  important, am uitat ca viata pe care o traim e scumpa, e un dar si noi ce facem? Ne batem joc, cu o cruda nepasare, ne batem joc de viata noastra, de darul pe care El ni l-a dat fara a ne cere nimic in schimb!
 Vreau sa se termine o data acest chin! Sunt recunoscatoare ca Il am pe El in zapaceala lumii acesteia..Il am pe El si stiu ca doar asa voi putea rezista in nebunia aceasta, voi putea sa ies curata din aceasta murdarie!Doar cu El!

6 comentarii:

  1. lasa ca trece....asta-i romania :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...asta sper si eu..sa treaca mai repede totul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumea este cea care este. Noi suntem cei care suntem. Lumea suntem noi. Noi suntem lumea. Pentru a schimba lumea, este necesar sa ne schimbam pe noi insine.
    Este trist ce se vede in lume intr-adevar, dar din pacate nu este decat oglinda noastra...

    Te imbratisez cu lumina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat ce spui tu!
    Dureros este faptul ca nu vrem sa ne schimbam pe noi insine si de aceea lumea a ramas la fel de rea si indiferenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul sa-ti dea har sa rezisti curentului lumii si sa fii o lumina pentru multi pe drumul spre cer. Arata-le ceva din Dumnezeu! Adu un colt din rai pe pamantul asta trist!

    RăspundețiȘtergere
  6. Amin!
    Multumesc din suflet pentru cuvintele mari, Alin!
    Ramai in El!:)

    RăspundețiȘtergere