joi, 3 martie 2011

Crezand in vise..

Vise...vise fara limite...vise..vise stapanite de mintea ta, de imaginatia ta, vise pline de culoare,iubire,durere,nostalgie...Visele sunt totul! Sunt jurnalul nostru din timpul noptii,sunt reflectia realitatii, sunt intruchiparea fericirii.
 Visele...adevarate comori.Insa multi le cred inutile.Dar ce am face daca nu am putea visa? Daca nu am putea crede-n vise? Daca nu am avea niciun vis? Nicio speranta? Ar fi groaznic! Infricosator chiar! Pentru ca visele sunt singurele care ne tin in viata.
 Si eu sunt o visatoare, o visatoare..Nu ma satur de vise! Si as vrea ca viata sa fie un vis, un vis fericit pe care sa il traim alaturi de un Dumnezeu minunat!..Un vis care sa nu se sfarseasca nicioadata!..Sunt fericita ca pot visa!
 Visele sunt imaginatia noastra reflectata in mai mult decat o foaie de hartie, o carte, un jurnal..
  Visele sunt indraznete, redand exact ce traim sau ne-am dori sa traim, exact ce suntem sau ne-am dori sa fim, exact ce iubim sau ne-am dori sa iubim.
  Vise..vise fara limite...vise..

2 comentarii:

  1. Vise,ador sa visez,sunt o visatoare.
    nUmai ca uneori mai uit de realitate,cred ca visez,si ma trezesc ca ma doare tot ce traiesc si nu e asa cum am visat.Ma bucur ca Dumnezeu ne-a dat sa visam...Multe binecuvantari si sper ca visele tale sa se indeplineasca.

    RăspundețiȘtergere