miercuri, 2 martie 2011

Ti s-a mai dat o zi..Ce faci cu ea?

  Ieri, Azi, Maine-trei coordonate intre care ti s-a dat sa-ti traiesti viata aici, pe pamant.Ieri s-a dus, Maine poate va veni..Mai ramane un Azi suspendat intr un Ieri al amintirilor si un Maine al viselor. Mai ramane inca un Azi care ti s-a dat de trait..Ce vei face cu el?
 Totul se schima cu o viteza aiuritoare,..iar nimeni in jurul tau nu mai are rabdare.Si, in iuresul acestor schimbari rapide, privesti mai mult sau mai putin temator sau mai mult sau mai putin linistit spre viitor.Incet-incet, incepi sa evadezi din Azi si sa te ascunzi intr-un Maine imaginar, al viselor tale, si parca toata viata ta ti-o muti in viitor..uitand ca ti s-a mai dat o zi-o zi de Azi pe care s-o traiesti.
  Si traiesti, alaturi de toti ceilalti, aceleasi temeri sau, dimpotriva, aceleasi sperante cu privire la Maine.Si uiti ca tu ai un drum unic al tau, vegheat de Dumnezeu care doreste sa traiesti ziua de Azi pe care El ti-a dat-o s-o traiesti.
   Iesi din cursa de a trai in amintirile unui Ieri care a trecut, sau in planurile si in visele unui Maine care poate nu va mai veni pentru tine.Adu-ti aminte sa traiesti in Azi!
  
....Ti s-a mai dat o zi..Ce faci cu ea?

6 comentarii:

 1. 'Când ne aflăm în faţa marilor comori, nu le vedem niciodată. Şi stii de ce? Pentru că oamenii nu cred în comori.'
  Azi-comoara cea mai mare a tutoror

  RăspundețiȘtergere
 2. cred ca tocmai am pierdut-o...

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc pentru cuvintele acestea! Aveam nevoie sa citesc si sa vad din nou subiectul de la care am plecat in transformarea mea: Ieri nu mai exista, Maine inca nu a venit, asa ca de ce sa pierzi ziua de Azi cand ea e tot ceea ce exista!

  Multumesc, din nou!

  RăspundețiȘtergere
 4. Chiar nu ai pentru ce..eu ma bucur nespus de mult ca am putut fi de ajutor:)
  Si eu citesc aceasta postare cam..in fiecare zi ca sa nu uit ca Astazi este cea mai importanta zi de trait.

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi place descrierea ta..despre tine.

  Omule, cine esti? Am nevoie sa te cunosc pentru a creste impreuna cu tine.

  silviulik_lotd

  RăspundețiȘtergere
 6. ohhh.....Adelina,ai plecat dintre noi....dar totusi a ramas ceva in urma ta...ceva ce poate pe unii ii va trezi la adevarata viata.....Stiu ca nu poti vedea acest comentariu,dar totusi cine il va vedea sa ia aminte la ziua pe care o traieste pentru ca nu stie care este ultima!

  RăspundețiȘtergere