marți, 26 iulie 2011

Momente...

 E minunat ce mi se intampla de la o vreme...toate sentimentele si gandurile mele se aduna si sunt gata sa explodeze, sunt gata sa fie daruite! E o senzatia nemaipomenita!
 Ma gandeam la cat de minunat este Dumnezeul meu,  la toate lucrurile pe care El mi le daruieste si cat de fericita ma fac aceste lucruri...Dar cel mai minunat lucru este ca sunt multumita de tot ce El imi da!  Vreau sa fac mai mult pentru El in fiecare zi, cu fiecare inceput  sa  pot arata mai mult din El! Nu stiu cat de mult sau cat de bine reusesc sa transmit aceste ganduri si sentimente care pe zi ce trece se aduna, pe zi ce trece vor sa  fie daruite cat mai mult si cat mai frumos posibil, dar sunt  recunoscatoare si  bucuroasa ca sunt plina de atataea daruri, atatea binecuvantari pe care stiu ca nu le merit..Marea dorinta de a ajuta oamenii se intensifica pe fiecare zi si vreau sa o pun in aplicare cat mai des posibil!
 Inchei spunand ca aceste clipe magnifice nu vreau sa se termine! Vreau sa fiu o lumina pentru cei din jur, sa fiu la locul potrivit in momentul potrivit , vreau sa raman la fel...aceeasi visatoare incurabila, aceeasi fericita care tanjeste dupa mai mult , aceeasi indragostita de Cer....
|

16 comentarii:

  1. foarte frumos...plin de sentimente... imi place anume dorintza cu care te avintzi sa ajuti oamenii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur muuuult pentru tine!Mi-au dat lacrimile.ramai indragostita in El si nu vei regreta!
    Dumnezeu sa te binecuvateze!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos, pacat ca prea putini isi intorc capul spre Dumnezeu, sau il intorc doar atunci cand le merge greu. Iar cand se bucura pentru ceva, uita sa-i multumeasca! Interesant blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da.. ...indiferenta creste pe zi ce trece..pacat..se poate trai si altfel..
    Multumesc, Goda!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, am intalnit pe cineva care vrea sa ajute oamenii ca mine. Eu fac asta de ani intregi, inainte eram chiar opusul.
    Ma bucur sa vad ca ai asemenea inclinatie spre Dumnezeu. Daca El are ceva pentru tine, nimeni nu poate sa te opreasca din a primio.
    La fel si eu, stiu ca nu merit toate binecuvantarile pe care le am, dar El arata mila la un pacatos atat timp cat el incearca.
    Sper sa reusesti sa ajuti cat mai multi oameni sa vada lumina, dar te avertizez ca va fi chiar incercarea vietii tale.
    Mai si sper ca intr-o zi vom putea sta la o masa sa discutam despre acest subiect :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru sfaturi, Crys! Sunt binevenite oricand! Stiu ca trebuie sa duc lupta pe care am inceput-o pana la sfarsit si stiu ca este greu, dar nu imposibil..cu El..nimic nu este imposibil!:)
    Da..si eu sper ca ne vom vedea intr-o zi si vom dezbate acest subiect mai..pe larg;))
    ramai in nemarginita Lui dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hehe, stiu ca nu e imposibil, mereu va ramane ceva, chair daca doar incerci :p

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti o lumina pentru ceilalti prin fiinta ta, prin ceea ce esti acum. Nu e o lupta, nu e nimic greu, nu e nimic imposibil, dupa cum si tu spuneai. E simplu. Fii prieten cu Dumnezeu si fii sigura ca e tot timpul cu tine. In necazuri si durere, e mai mult decat prezent. Fii recunoscatoare si multumeste-te cu ce ai, pentru ca ti se va mai da. Si daruieste, ca tie iti dai.
    Bucura-te de ceea ce esti si ai curajul sa imparti cu ceilalti din iubirea ta. Te imbratisez, draga prietena, si iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pf..Silviu..cuvinte prea mari..sincer.iti multumesc, iti multumesc din inma, drag prieten! ma ajuta mult cuvintele tale, sa stii!>:D<
    Esti minunat asa cum esti! Sa nu te schimbi!>:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Cuvintele astea sunt oxigen pentru sufletul meu. Ma incurajeaza sa tiu ca sunt in lumea asta persoane ca tine, care tanjesc dupa Dumnezeu, care au ochi pentru favorurile Lui ce ni le face zi de zi, si care vor sa arate oamenilor din jur drumul cel bun.
    Continua sa mergi pe aceasta cale! Ma bucur pentru fiecare cuvant gasit aici. Fii binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti multumesc din inima pentru aceste mari cuvinte, Alin!:)
    Fii binecuvantat si tu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am mai văzut un astfel de miracol în toată viața mea.
    Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe băiatul meu de 5 ani timp de peste 9 luni,
    Am fost atât de traumatizată și frustrată, din cauza dragostei pe care o am pentru soțul meu, am căutat ajutor din diferite locuri pentru a-l aduce înapoi la mine, dar nu a fost nicio diferență. Până când mama mi-a făcut cunoștință cu (DR DAWN), acest doctor mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore după ce i-am explicat totul și, spre cea mai mare surpriză, soțul meu m-a sunat după 48 de ore și mă implora să iert. el că nu mă va mai părăsi niciodată, toate mulțumesc Dr. DAWN pentru că de peste 3 ani sunt fericită cu soțul meu și mă tratează ca pe o regină,
    Contactați DR DAWN, dacă aveți orice fel de problemă.

    *Pentru a-ți readuce iubitul.
    *A IMPACA
    *Pentru a ramane insarcinata
    *PENTRU A VINDECA CANCERUL
    *A SE răzbuna
    *PENTRU A PROMOVĂ AFACEREA
    *PENTRU A VOI ÎNAPOI BANI/PROPRIETATE
    *PENTRU A VINDECA HIV/SIDA SAU ALTĂ BOLĂ.
    Contactați-l: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere