vineri, 15 aprilie 2011

Un crampei de Cer..

 Da! Adevarat..ratacim pe acest pamant, in aceasta cruda lume in care indiferenta a devenit ceva obisnuit, in aceasta lume in care viata oamenilor se rezuma doar la bucurii de o clipa, rautate, amagiri..o lume care a devenit imperfecta, o lume in care bunatatea nu-si mai are locul...
 Dar cred cu certitudine ca in aceasta lume se gasesc si oameni care au o farama de bunatate, dragoste, rabdare, care doresc pacea, carora nu le pasa de aparente, de statut si plini de o nemarginita dragoste,ii ajuta pe cei din jurul lor neasteptand nimic in schimb. 
 Acesti oameni vad in fiecare zi un crampei din Cer prin faptele pe care le fac si nu ezita in a darui si altora aceasta fericire cereasca, aceasta sansa de a vedea lumea din alta perspectiva: o lume care isi recapata puritatea, o lume oarecum perfecta, in care predomina acea dragoste nobila, curata, vesnica, in care bunatatea , intr-un sfarsit, isi gaseste locul in viata acestor oameni..
 In concluzie as spune ca putem fi in Cer, putem gusta bucatica cu bucatica din El in fiecare zi chiar daca stam cu picioarele ferm pe pamant, doar daca invatam sa daruim mai mult din noi.Unul dintre motivele pentru care incercam sa ne infigem radacinile atat de adanc in pamant as spune ca este egoismul nostru. Cu cat devenim mai altruisti, cu atat mai multa bucurie cereasca vom simti.
 Facem cel mai mult pentru noi insine, atunci cand facem cel mai mult pentru Dumnezeu , iar rasplata pentru toate aceste lucruri va fi ...un crampei din Cer...

11 comentarii:

  1. E lumea noastra, imperfecta... Ce bine ar fii sa avem toti cate un crampei din cer! Dar sa-l meritam:].

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasă postarea ta... îmi place ca finalul e optimist...

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta postare. Un final minunat. As putea doar sa spun ca datorita celor nepasatori se vede pasarea, datorita celor rai se vede binele, datorita celor mirsavi se vede adevarata Noblete a Spiritului.
    Cind 'Esti' Numai exista nici o diferentiere dintre bine si rau, cald sau rece.
    Nu ar fi mai rzonabil sa 'Fim'? Decit sa existam?

    RăspundețiȘtergere
  4. "Facem cel mai mult pentru noi insine, atunci cand facem cel mai mult pentru Dumnezeu , iar rasplata pentru toate aceste lucruri va fi ...un crampei din Cer..." Ce frumos ai scris aici, imi place mult! Si asa este, sunt de acord cu tine, in special in incheiere.Dar ce pacat ca unii oameni prefera sa fie egoisti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da...nici mie nu imi place sa mai vad atata indiferenta si egoism. E greu, dar Cineva e cu noi in acesta lume meschina, in aceasta lupta pe care trebuie sa o purtam.

    RăspundețiȘtergere
  6. mult adevar graiesc cuvintele tale...felicitari

    RăspundețiȘtergere
  7. minunat scrii! din EL pentru noi:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Îi sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere