joi, 11 august 2011

Neintelesuri...

"Caci noi n-am adus nimic in lume si nici nu putem sa luam cu noi nimic din ea!"


 Inconstienti de acest maret adevar, punem pret tot pe lucrurile materiale, trecatoare din aceasta lume meschina, devenind tot mai lacomi, nemultumiti si insuportabil de egoisti. Orbiti de toate acestea si captivi in alergarea noastra dupa bucurii de o clipa, dupa o viata cat mai buna pe acest pamant amagitor, nu mai avem timp sau nu vrem sa ne mai facem timp pentru lucrurile cu adevarat importante, care au valoare si dupa ce aceasta  lume aparent perfecta se va ruina ..ce trist...alergam dupa naluci si adevaratele comori le lasam in urma cu o indiferenta cruda! Chiar nu vrem sa ne dam seama ca aceasta sete incontrolabila dupa mai mult din aceasta lume este inutila..nu ne va duce nicaieri si vom avea doar dezamagiri dupa urma ei? 
 Sa ne oprim din aceasta dorinta nebuna cat mai avem timp, sa incepem sa urmarim dragostea, pacea, rabdarea..Da! Acestea sunt lucrurile cu adevarat importante, ele raman vesnic! Sa privim mai adanc, dincolo de tot ce ne ofera lumea si sa permitem numai lucrurilor bune sa inunde viata noastra zi de zi!

9 comentarii:

  1. Nu putem lua nimic cu noi cand 'plecam', dar putem lasa. Asta e sensul vietii, ce lasi in urma ta intregii omeniri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact Crys! De aceea sa ne traim viata cat mai frumos, cat mai curat, sa ne lasam modelati de El, de dragostea Lui, ca sa lasam in urma noastra doar lucruri bune din care poti invata ceva!:).
    Fii binecuvantat!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare, fată frumoasă! :)

    E inedit să vezi pe cineva atât de tânăr gândind şi preţuind lucruri veşnice, într-o lume în care doar cele trecătoare şi strălucitoare au căutare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc din inima pentru cuvintele mari pe care le-ai folosit, Arcadia!
    Ramai in dragotea Lui!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Mult adevar in ceea ce gandesti si scrii aici , pe blogul tau ...Esti o fiinta minunata !

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci si eu intre-un final... Ce frumos spus.Intr-un verset din Biblie se spune ca daca ravnim ce e de sus,toate celelalteni se vor da pe deasupra. Mi se pare corec .Ceea ce ai scris tu reprezinta un adevar pe care adesea il neglijam.Sa ne ajute Dumnezeu sa traim frumos pentru El!
    Multe binecuvantari draga mea! ;*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca sa simti că existi, ai nevoie in jurul tau de realităţi durabile. Saint Exupery
    Iar eu cred ca orice om lasa in urma lui ceva: nu e vorba de bani, casa, ci caracter. Caracterul e singurul care nu poate fi ingropat.

    RăspundețiȘtergere